Kadınlar Neden Aldatır

Son günlerin en popüler konularından birisi kadınların eşlerini aldatması konusudur. Bir kadın eşini neden aldatır? Bütün iş bu soruların cevaplanamaması ve yeterince anlaşılamamasından kaynaklanmaktadır. Bu yazı dizimde sizlere kadınların eşlerini aldatma nedenlerine ilişkin bilgi ve deneyimlerimi paylaşacağım. Keyif alacağınız bir yazı dizisi olmasını temenni ediyorum.
Kadınların Aldatma Sebepleri Bu sorunun cevabını şu alt başlıklar altında inceleyebiliriz.
1-İhtiyaçları karşılanmayan kadın aldatma eğilimi gösterir. Bir kadın erkeğinden 3 konuda beklenti içindedir. Duygusal açlığı doyurulmayan kadın aldatmaya meyillidir. Cinsel ihtiyaçları karşılanmayan kadın aldatabilir. Maddi ve manevi ihtiyaçları karşılanmayan kadın aldatabilir.
2-Kadın geçmişte sevmeden evlendiyse ya da mantık evliliği yaptıysa ilerleyen zamanlarda aldatma eğilimi gösterir. İlerleyen zamanlarda hoşuna gidecek birisi ile karşılaştığı zaman eşini aldatabilir.
3-Aldatma karakter ve ahlaksal bir olgudur. İhtiyacı karşılanmayan her bayan aldatır mı? Elbette her bayan aldatmaz. Bazı bayanlar ihtiyaçları karşılanmasa bile eşlerini aldatmayı düşünmez. Eşi aldatmayı bir namussuzluk olarak algılayabilir.
4-Kadınlar değer görmediği durumlarda kendisine değer veren kişilere yönelebilir. Evde sürekli itilip kakılan ve hakarete maruz kalan bir bayan sosyal hayatta kendisine iltifat eden bir erkeğe ilgi duyabilir.
5-Kadınlar mutlu huzurlu bir yaşam sürdüğü zaman aldatma eğilimi göstermez. Evde huzur bulamayan bir bayan huzuru başka kollarda arayabilir. Evinde bulamadığı huzuru başka kapılarda arayabilir. Kadınların aldatma dürtüsünü harekete geçirmeden önce bu hususlara dikkat edilmesi olası aldatmaların önüne geçebilir.
Begen :

Yorum Gönder

 
Hukuki :
metin2 hilesi Diyet Listesi Nasıl Kilo Alınır Sohbet Chat zombi oyunları uydu alıcıları