Kadınlar Nasıl İkna Edilir


Dünyanın en zor sorularından birisi “kadın nasıl mutlu edilir”sorusuna cevap bulmaktır. Tarih boyunca erkekler bu sorunun cevabını bulmak için çok uğraşmıştır. Bu yazı dizimde sizlere kadınları mutlu edecek hususlar hakkında bilgiler vereceğim. Keyif alacağınız bir yazı dizisi olmasını temenni ediyorum.
Kadınları mutlu etmek istiyorsanız şu hususlara dikkat etmelisiniz.

1-Kadını mutlu etmek kadını iyi anlamaktan tanımaktan geçer. Kadınınızın ne istediğini sizden neler beklediğini bildiğiniz an iş çözülmüştür.
2-Kadınları mutlu etmek özel günlerden geçer. Kadınlar için özel günler önem taşır. Doğum günleri, sevgililer günleri, tanışma yıl dönümleri evlilik dönemleri gibi önemli günleri hatırlayıp sevdiğinize hediye almak sevdiğinizi fazlasıyla mutlu edecektir.
3-Kadınlar kendilerini anlayan ince ruhlu erkeklerden hoşlanır. Kadınınızı mutlu etmek istiyorsanız mutlaka onu anladığınızı ona hissettirmelisiniz. Fikirlerine önem vermek bu iş için biçilmiş kaftandır. Hayatınıza ilişkin önemli kararlar alırken kadınınızın fikrini de alın. Bu kadınınızı önemsediğinizi gösterir.
4-Kadınlar güçlü erkeklerle bir olmak ister. Lüks mekânlarda takılmak isterler. Kadınınızı mutlu etmek istiyorsanız ona karşı güçlü görülmelisiniz. Ezikleri oynayan birçok erkek kadınlar tarafından itici bulunmaktadır.
5-Kadınların takılara özel zaafları vardır. Kadınınıza alacağınız hoş bir takı onun aklını başından almaya yetebilir. Bunu yaparken çok dikkat etmelisiniz. Pahalı hediyelerle eşinizin gözünü boyamaya çalışmayın. Bu durum çoğu zaman ters tepmektedir. Pahalı eşyalarla satın alınmaya çalışıldığını hisseden kadınlar çoğu zaman erkeklerinden soğumaktadır.
Begen :

Yorum Gönder

 
Hukuki :
metin2 hilesi Diyet Listesi Nasıl Kilo Alınır Sohbet Chat zombi oyunları uydu alıcıları