Mantarlı Milföy Pidesi Tarifi


Malzemeler
- 4 adet milföy hamuru
- 2 adet tavuk göğüs eti
- 3 su bardağı mantar
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı un
- yarım limonun suyu
- 1 yemek kaşığı margarin
- 2 yemek kaşığı maydonoz
- Karabiber, Tuz
Üzerine sürmek için
- 1 adet yumurta sarısı

Hazırlanışı:
4 tane milför hamurunu uzunlamasına üst üste gelecek şekilde dizin. 1 yemek kaşığı un serpin. Merdane yardımıyla hamuru açıp inceltin. Hamurun içine hazırladığınız içten koyun. Hamurun kenar kısımlarını oval şekilde kesip içe katlayın. Kalan hamuru elinizle çekerek uzatın. Pidenin üstüne sıra sıra koyup sepet şekli yapın. Üstüne yumurta sarısını fırça yardımıyla sürün. 175 derecelik fırında üstü nar gibi kızarana kadar pişirin. İsteğe Göre Maydanozlarla süsleyip gönderebilirsiniz.
6 Kişiliktir – Hazırlanma Süresi 15 Dakikadır – Pişirme Süresi 20 Dakika’dır

Begen :

Yorum Gönder

 
Hukuki :
metin2 hilesi Diyet Listesi Nasıl Kilo Alınır Sohbet Chat zombi oyunları uydu alıcıları